torstai 29. toukokuuta 2014

Sängynpääty

Huhhuh, ihan mieletön fiilis! Eilen saatiin asunnon sisustus kokonaan valmiiksi, viimeisiä yksityiskohtia myöten. Monien kuukausien työ on saatu (melkein!) päätökseen, ja nyt voi ansaitusti hetken aikaa levähtää ennen itse asuntomessuja, jotka tosiaan alkavat heinäkuun 11. päivä. Brand New Oldies -blogi ei kuitenkaan jää kesälomalle, vaan täältä voi vielä koko seuraavan kuun ajan lukea sisustuksen rakentumisesta sekä muutamista pienistä diy-vinkeistä!

Ennen messuja emme täällä blogissa vielä koko sisustusta tule näyttämään, mutta kuten tähänkin mennessä, kuvia tulee niin rakentamistamme ja tuunaamistamme kalusteista, sekä uutena tietenkin asunnon sisustuksen houkuttelevista yksityiskohdista! Nyt jatketaan kuitenkin vielä ovilinjalla, nimittäin pääty Ikean sänkyyn rakentui melkein 200 vuotta vanhasta pappilan ovesta, joka on noudettu samaisesta paikasta kuin ruokapöydänkin ovi.

 photo saumlngynpaumlaumlty4_zpsca009849.jpg  photo saumlngynpaumlaumlty2_zps753578b3.jpg
 photo saumlngynpaumlaumlty3_zps61686688.jpg

Ovesta saatiin täydellinen sängynpääty vain kääntämällä se kalleelleen. Mitään meidän ei oikeastaan tarvinnut tehdä, sillä mitat olivat juuri sopivat, sekä toisen puolen turkoosi ja toisen puolen vanhan puun väri todella upeat!

 photo saumlngynpaumlaumlty_zpsbc7d9f6e.jpg

Kiinnitimme ainoastaan suuret kulmaraudat oven molemmille puolille, jotta se kestäisi paremmin pystyssä. Vanha ovi on yllättävän painava eikä minkäänlaisia riskejä viitsi ottaa, vaikkakin toisella puolella sänky ja toisella tv-taso pitävät sitä myöskin paikallaan. Siispä näillä, sekä neljällä Starkin kulmaraudalla saimme tehtyä hienon ja kestävän sängypäädyn!

 photo saumlngynpaumlaumlty_zps9357b090.jpg  photo saumlngynpaumlaumltyovesta_zps6a308eb1.jpg

Kuvissa näkyykin jo vähän asunnon tunnelmaa, mutta jätetään loput sneak peekit seuraaviin postauksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti