perjantai 16. toukokuuta 2014

Back in business

Helou ja ihanaa toukokuuta! Me ollaan palattu ja melkein palauduttukin Unkarin reissusta, joka oli kyllä todella ikimuistoinen kaikin puolin. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, hommia jatkettiin heti maanantaina ja tässä muutama kuva tämän viikon tapahtumista!

 photo maailmanpylvaumls_zps3eabf52a.jpg  photo maailmanpylvaumls2_zps0a3bf1ce.jpg

Päästiin vihdoin viemään ensimmäisiä kalusteita asunnolle, ja oikeastaan koko päivä meni kokoessa sänkyä sekä eritasohyllykköä. Saatiin kuitenkin vietyä mukana myös pari isompaa kalustetta sekä meidän ihanan valkoisen sohvan, jonka Verhoilu Pellavilla meille verhoili Kangaspartin kankaasta. Kuvaa meillä ei vielä sohvasta ole, mutta pian sekin saadaan!

 photo vanhatpinnatuolit_zpsceef6432.jpg  photo brandnewoldies_zps07c62296.jpg

Myös vanhat pinnatuolit, jotka löysimme Suolahden reissulta, saivat väriä pintaansa. Näissä sama systeemi kuin toisienkin pinnatuolien kanssa; pinnat hiottiin ensiksi käsin, jotta maali tarttuu paremmin, jonka jälkeen haluttua väriä peittävyyden vaatima kerrosmäärä. Ainakin kaksi, jopa kolme kerrosta!

 photo puuarkku_zps9036f6d8.jpg  photo puuarkku_zpsc153b9fe.jpg

Parvekkeen leponurkkaus oli valmistunut reissumme aikana, suurkiitokset tästä Samulle! Puulaatikon päälle tulee patja vaahtomuovista, johon Kangaspartti ompelee päällyskankaan. Laudat on haettu Starkista, jossa hommat tehtiin meille todella helpoksi, kun ne sahattiin hakuvaiheessa oikean mittaisiksi.

Ensi viikolla jatketaan vielä viimeisimpien tuunausten parissa, sekä viedään lisää tavaroita asuntoon. Jännittävää, kaikki alkaa pian olemaan valmiina! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti