sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vanhasta uudeksi: vuorossa sohva

Heipähei ja mahtavaa kesän alkua! Viime viikon jälkeen ollaan saatu hetken aikaa lomailla sekä rentoutua kovatahtisen kevään jäljiltä. Mutta kuten aikaisemmassa postauksessa mainittiin, blogi ei suinkaan lomaile vaan juttuja löytyy vielä moneen otteeseen!

Yhteistyökumppanijoukkomme kasvoi kevään lopulla vielä jyväskyläläisellä Verhoilu Pellavillalla, joka herätti vanhan kahdenistuttavan sohvan henkiin verhoilemalla sen uudestaan. Opiskelija-asuntoon emme halunneet ostaa uutta sohvaa, sillä Suvilta löytyi juuri sopivanlainen, joka kaipasi vain uudet kankaat ylleen.

Pellavilla verhoilee kaikentyylisiä sekä -ikäisiä huonekaluja, sekä liikkeessä myydään myös verhoiluun tarkoitettuja kankaita, tarvikkeita sekä yksilöllisiä pienhuonekaluja. Vaikka hyvin säilynyt runko on lähtökohtana uudelle verhoilulle, huonokuntoinenkin kaluste voidaan "pukea" taas uuteen kukoistukseen ammattilaisten käsissä. Pellavillassa verhoilu sujui mutkitta ja olemmekin oikein tyytyväisiä lopputulokseen!

 photo pellavilla_zps5b275ec8.jpg

Alkuperäisesti sohva oli haalistuneen valkoinen, melkeinpä beigen värinen, mutta ylläolevassa kuvassa sohva on valmis, kauniin ja puhtaan valkoisena! Verhoilukangas on Kangaspartilta.

 photo sohva_zps082a307b.jpg  photo sohva2_zps37fbf5d0.jpg
Valkoinen sohva on tietenkin riski, mutta kaunis ja tilaa avartava, ei lainkaan tunkkainen. Siihen pystyy myös helposti yhdistelemään erilaisia sohvatyynyjä, niin väreiltään kuin kuoseiltaankin! Ihanat tyynymme ovat Kangaspartilta, jotka käyvät oikein mainiosti asunnon värimaailmaan.


 photo pellavillalogo_zps814a074f.jpg

Suuret kiitokset siis Verhoilu Pellavillalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti