perjantai 23. toukokuuta 2014

Viimeisiä viedään

Kulunut viikko on ollut varmasti koko tämän projektin kiireisin, sillä ollaan juostu ympäri kaupunkia ostamassa viimeisiä tarvikkeita ja tavaroita, sekä viimeistelty entisöitäviä kalusteita ja viety itse asunnollekin taas lisää huoneiden täytettä. Huh! Vielä kaikki ei kuitenkaan ihan helpota, sillä ennen keskiviikon kuvauspäivää, jolloin asunto kuvataan Deko-lehteen, on paljon tehtävää niin viimeisten tavaroiden kuin asunnon kuntoon saamisessa. Tämä postaus onkin vielä siis hieman sekasortoinen kuten koko viikkokin, mutta ensi kerralla nähdään vihdoin, kuinka me ollaan saatu esimerkiksi kokonainen ruokapöytä tehtyä aivan itse!

 photo turkoositeline_zps34d0468d.jpg  photo turkoositeline2_zps9b948327.jpg

Pientä pintaremonttia (eli maalausta) ollaan tehty ahkeraan, ja turkoosia väriä on saanut pintaansa niin Suolahden kalusterealisointiliikkeestä saatu mausteteline, kuin myös alla oleva puulaatikko, joka löytyi yllättäen poistotuotteiden seasta K-Raudasta.

 photo turkoosilaatikko2_zps785020a2.jpg  photo turkoosilaatikko_zps698b0c68.jpg

 photo kulmaraudat_zpsa2d83619.jpg

Parvekkeelle tulevaan leponurkkaukseen lisättiin Pislan kulmaraudat. Helppoa kuin heinänteko!

 photo liitutaulu_zps47a73b6c.jpg

Asunnon eteiseen tulee myös pieni liitutaulu, johon voi kirjoitella tai piirrellä kaikkea mitä mieleen juolahtaa! Liitutaulumaali on haettu Starkista, ja se on maalattu mittoihin leikattuun vaneripalaan. Pohjalle ensiksi kerros tartuntapohjamaalia, jonka jälkeen noin kolme kerrosta itse liitutaulumaalia. Volá!

 photo valkoisetpinnatuolit_zpsa6dde873.jpg

Lopuksi vielä kuva valmiista valkoisista pinnatuoleista, jotka tulevat asunnon parvekkeelle. Saimme myös Pislalta pyöreitä tarrapehmusteita, joita laitoimme tuolien jalkojen alle. Todella helppo ja kätevä tapa, jos haluaa minimoida mahdolliset naarmujäljet lattiassa.

Näillä ja monilla muilla ollaan porhallettu tämä viikko menemään, ja suurin osa kalusteista onkin jo viety Maailmanpylvään toiseen kerrokseen. Vaikka kohta olemmekin sisustuksen osalta valmiita, blogin puolella on luvassa vielä kaikenlaista, joten käykää ahkerasti kurkkimassa uusia postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti