maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pientä ja helppoa!

Todella pienellä tuunauksella ja vaivalla voi saada tehtyä omaan kotiin oikein kivoja muutoksia, joita mekin ollaan koitettu hyödyntää näyttelyhuoneistoa tehdessä. Ensimmäisenä esittelyssä ehkä maailman helpoin tapa tehdä itse hauskat peltiset säilytyspurkit vaikkapa kynille tai siveltimille!

 photo diypeltipurkki_zps3bdfd53b.jpg

Hommaan kuuluu neljä vaihetta: 1. Osta kaupasta jokin säilykepurkki. Näitähän löytyy vaikka missä eri koossa, ja suositeltavaa on myös ostaa sellaisia, joidenka sisältö maistuu itselle. Eli 2. Tyhjennä sisältö & huuhtele. 3. Poista etiketti. Ainakin Pirkan pavuista ja mangoviipaleista kyseinen lähti irti todella vaivattomasti, mutta kuumassa vedessä liottaminen auttaa myös vaikeampiin tapauksiin! 4. Pese huolella. Purkkeihin saattaa jäädä liimajäämiä etiketistä, jotka saa tiskiharjan avulla tai itse nyppimällä hyvin pois.

 photo purkki5_zps9b46aa58.jpg

Ja tadaa, tässä valmiit purkit! Helppoa ja nopeaa. Ja sitten on vain oma mielikuvitus rajana, mitä haluaa purkeissa säilyttää. Pakko kuitenkin antaa yksi vinkki: paperipillit näyttää todella kivoilta esille laitettuna!

Toinen iisi tapa kohentaa kotia, on vaihtaa vetimet laatikoihin! Ikean sängyn laatikoiden vetimet eivät oikein meitä miellyttäneet, ja Pislalta löytyi valikoimastaan monia todella kivoja sellaisia, joten päätettiin tehdä vaihto.

 photo vetimetpisla_zpsec67a01d.jpg  photo vetimet_zps849bea3e.jpg

Edellisiä ei oltu keretty edes kiinnittää, joten uusien laitto sujui ihan parissa minuutissa. Ruuvit kiinni ja siinä pysyy! Pienillä jutuilla voi siis mukavasti muuttaa kodin ilmettä, eikä kustannuksia ole edes nimeksikään. Eikun tuunailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti