tiistai 24. kesäkuuta 2014

Työnurkkaus

Näin juhannuksen lomien jälkeen vuorossa olisi tällä kertaa työpöydän ja työpöydän tuolin rakentumista! Suunnitelmassa ideana oli löytää jokin todella kevytrakenteinen pöytä sekä tuoli, sillä niiden paikka ikkunan edessä ei saanut peittää liikaa kaunista järvimaisemaa. Päädyttiin rakentamaan työpöytä itse, eikä siihen tarvittu kuin pöytälevy, sekä jalat. Superhelppoa!

 photo tyoumlpoumlytauml5_zps21b90d7a.jpg  photo tyoumlpoumlytauml2_zps33479a11.jpg

Pöydän levy on vaneria, joka sahattiin oikeisiin mittoihin Starkilla. Maalattiin vaneri samalla harmaalla puuöljyllä kuin ruokapöytäkin, mutta vaneriin sai maalata kerroksia huomattavasti enemmän. Reunat maalasimme tummemmalla, jotta se sopisi paremmin Ikeasta ostettuihin pöydänjalkoihin.

 photo tpalkup_zpseb89f059.jpg  photo tptuoli_zps14a76c1c.jpg  photo tphionta_zpsa05ef560.jpg  photo tpmaalaus_zps58606146.jpg

Työpöydän tuoli löydettiin Katriinan Kirppikseltä, joka maalattiin samalla keltaisella kuin ruokapöydän tuolitkin. Irroitettiin osat toisistaan, sillä näin saatiin hiottua sekä maalattua pinnat tarkemmin.

 photo tyoumlpoumlytauml4_zps3415551f.jpg

Ja siinä valmiit tuotokset omalla paikallaan! Työpöydästä tuli juuri sopivan kevyt, eikä sitä ollut ollenkaan vaikea tehdä, sillä vaneri vain asetettiin jalkojen päälle ilman kiinnittämistä. Tuoli tuo myös sopivaa piristystä työnurkkaukseen, sekä sitä on helppo käyttää myös yhtenä keittiönpöydän tuolina jos tarve vaatii.

P.s. Enää vähän yli kaksi viikkoa asuntomessujen alkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti