keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Visiitti Pislalle

Viime viikon torstaina päästiin koko projektiryhmän voimin käymään Pislan pääkonttorilla ja tehtaalla Viitasaarella, ja tältä siellä näytti!

 photo p2_zps4873e2a7.jpg  photo ppppppp_zps9e967d71.jpg  photo p3_zps9f5a6594.jpg  photo p_zps8ebfce00.jpg  photo pppppppp_zpsdd9b0969.jpg  photo ppppppppp_zpsbd2a2dba.jpg  photo ppp_zpsa73eb90e.jpg  photo p1_zpsb392d239.jpg

Saatiin katsottua tuotteita lähempää ja tehtyä hieman linjausta siitä, mitä kaikkea me tullaan mahdollisesti käyttämään asunnossa. Suurimman osan pystymme valitsemaan vasta, kun löydetään tuunattavat kalusteet jonka jälkeen tiedetään minkälainen vedin tai nuppi mihinkin sopii. Pislalta tavarat toimitetaan kuitenkin sen verran nopeasti, ettei ole syytä huoleen aikataulun kanssa! Kylpyhuoneeseen meille on tulossa ihan uutta design-mallistoa, mutta siitä myöhemmin lisää.

Päästiin myös tutustumaan tehtaan tiloihin ja se onkin todella mahtavaa, että suuri osa Pislan tuotteista tehdään paikallisesti Viitasaarella. Kaiken kaikkiaan meillä oli oikein onnistunut pikku reissu, eikä pitäisi kauaakaan mennä, kun saamme jo käyttää ensimmäisiä tavaroita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti