keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ensimmäinen kirppiskierros takana!

Tänään päästiin vihdoin tositoimiin Suvin kanssa, kun tehtiin pieni, mutta melko tuloksekas kirpparikierros muutamalla Jyväskylän kirpputorilla! Löydettiin paljon kivoja koriste-esineitä edullisesti, muun muassa Seppälän Kirpputorimarketilta, Katriinan Kirpputorilta sekä kirpparilla.fi:stä. Kiertelyyn saa kyllä yllättävän helposti kulutettua paljonkin aikaa, vaikka olisikin mukana selkeät listaukset, mitä on etsimässä. Tällä kertaa lähinnä vain kartoitettiin valikoimaa, mutta ensi kiekalla päästään toivon mukaan hankkimaan jo vähän isompaakin tavaraa tuunattavaksi!

 photo WP_002137_zpsd7bbf448.jpg  photo WP_002141_zpsfdc3e9e0.jpg  photo WP_002144_zps04aff008.jpg

Ollaan myös saatu näin alkuvuodesta matkaamme vielä lisää mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat koko projektin toteutumisen vielä paremmin.

 photo logot_zpsec31628a.jpg

Jyväskyläläinen puutarhakeskus Viherlandia toimittaa Brand New Oldiesin näyttelyhuoneistoon kasvit sekä parvekkeelle tulevaan pieneen kotipuutarhaan erilaisia tuotteita. Viherlandia sijaitsee aivan messualueen kupeessa, joten paikan päällä on helppo käydä tutustumassa tarjontaan! Kalusteiden entisöinnin suurena apuna toimii Starkki, joka mahdollistaa meille esimerkiksi maalit, ja oikeastaan kaiken, mitä voimme tarvitakaan. Tämä siis käy oikein helpoksi meille, kun kaiken saa samasta paikasta. Kangas Center Partti on myös jyväskyläläinen yritys, joka on erikoistunut juuri sisustuskankaisiin. Partti tarjoaa meille kankaat niin tyynynpäällisiin kuin sohvan verhoiluunkin!

Huomenna torstaina päästään koko projektiryhmän voimin kyläilemään Pislan pääkonttorille Viitasaarelle tutustumaan uuteen tuotevalikoimaan ja valitsemaan sieltä huoneistoon tulevat tavarat. Kannattaa siis pysyä kuulolla niin blogin kuin facebookin puolella, sillä paljon kaikkea jännittävää on luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti