keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vanhat pinnatuolit uuteen uskoon

Ollaan vihdoin päästy huonekalujen tuunauksen pariin, kun pari viikkoa sitten käytiin hakemassa Viitasaarelta vanhoja pinnatuoleja ja viime viikolla sitten Starkilta kunnostuskamat niitä varten. Pinnatuoleja saattaa olla aika hankalaa saada, mutta kannattaa etsiä niitä kirppareiden lisäksi tori.fi:stä, josta mekin omamme löydettiin! Meillä kävi myös aika hyvä tuuri, kun noiden neljän tuolin lisäksi löytyi yksi samanlainen Seppälänkankaan EkoCenteriltä työpöydän tuoliksi.

 photo tuoli_zpsb7565530.jpg

Tosiaan, aina kaikkia ei saa ihan priimakunnossa, mutta onneksi pinnat on helppo kiinnittää kunnolla ihan vain liiman tai ruuvien avulla.

 photo tuoli8_zps035fb16e.jpg  photo tuoli10_zps34c47480.jpg  photo tuoli9_zps129a719c.jpg

Starkilta haettiin ihan perustarvikkeita tuunaamista varten; hiomapaperia, liimaa, suojamuovia ja tietenkin maalia! Hiottiin tuolit kunnolla, että maali tarttuu vielä paremmin, ja sitten pyyhkimisen jälkeen alettiin vaan maalaamaan.


 photo tuoli3_zpse4cb9aa6.jpg  photo tuoli5_zps4adb59bc.jpg  photo tuoli7_zps646d90a2.jpg  photo tuoli6_zps1fff1ad9.jpg

Ollaan ihan superinnoissamme lopputuloksesta, ja tää onkin ensimmäinen vilaus asunnon värimaailmasta! Keltainen toimii kylläkin vain tehostevärinä, pian niistä muistakin lisää. Mutta nyt on vihdoin tuolit saatu kuntoon, ja näiden entisöinnin pystyy kyllä hoitamaan ihan aloittelijatkin, niin yksinkertaisesti koko homma hoitui!

Palaillaan!

1 kommentti:

  1. Täydellistä!! mulla sama projekti ja ihmettelen mikä tuo tikkurila sävy on? ja kuinka paljon menisi jos vain 2 tuoli maalataan? Kiitos!!

    VastaaPoista