torstai 20. maaliskuuta 2014

Ikean reissu

Pitkästä aikaa taas blogin ääressä, moi vaan! Kevät onkin (ainakin päivämäärällisesti) jo aika pitkällä, mutta onneksi meillä kuitenkin tekemisen tahti vain kiristyypi. Eilen pyörähdettiin Suvin ja tiimistämme avuksi tulleen Saran kanssa Kuopion Ikeassa kaluste- ja tavaraostoksilla. Asunnon teemanahan on uuden ja vanhan yhdistely sekä edullisuus, joten osan tavaroista hankimme niin sanotusti opiskelijaystävälliseen hintaan eri kalustekaupoista. Mahdollisimman paljon koitamme kuitenkin tuunata itse, ja luultavasti myös uusiin kalusteisiin tulee pientä fiksausta meidänkin toimesta!

 photo WP_002901_zps0391e5fb.jpg

Tarkoituksena oli lähteä hakemaan Ikeasta sänkyä sekä eteiseen tulevaa monitasoista hyllykköä, jotka ovat liian hankalia meidän itse toteuttaa. Meillä kävi kuitenkin huono tuuri, kun hyllyjä joista isompi kokonaisuus oli tarkoitus rakentaa, ei enää ollut tarpeeksi ja muutenkin kyseinen mallisto on poistumassa nyt maaliskuun aikana myymälöistä. Taitaapi olla että toteutamme plan B:n hyllykön kanssa, mutta saattaa olla että joudumme käymään Ikeassa vielä toistamiseen tänä keväänä.

 photo WP_002887_zps9dfa78c3.jpg
 photo WP_002894_zps5157de18.jpg

Sängyn kanssa meitä kuitenkin onnisti, kun löydettiin juuri haluamamme malli. Sänkyyn kuuluu valmiiksi sen alla olevat vetolaatikot, joissa voi säilyttää vaikka vuodevaatteita. 46 neliön kämpässä täytyy ottaa kaikki tila hyötykäyttöön! Kuvia ostoksista laitellaan sitten myöhemmällä ajalla, täytyyhän ne vielä kasatakkin...
   photo WP_002907_zpse21d6ba0.jpg photo WP_002911_zps7f57e1f0.jpg
 photo WP_002912_zps63c66fca.jpg

Ihan kauheasti ei tavaraa tarvinnut Jyväskylään saakka roudata, vaikka löydettiinhän me kaikki itsellemmekin jotain ostettavaa, tietenkin. Käytiin myös takaisintulomatkalla hakemassa tori.fi:n kautta bongattu vanha armeijan elintarvikearkku, josta tuunataan huomenna jotain kivaa!

Näin loppuun on myös ilo ilmoittaa, että yhteistyökumppanijoukkomme on kasvanut jälleen! Gigantilta saadaan asuntoomme pienkodinkoneita sekä elektroniikkaa. Ensi kuun alussa päästään valitsemaan tuotteet, ja ihan mahtavaa, kun on niin helppoa hoitaa kaikki samasta osoitteesta.

 photo giganttilogo_zps0588e991.jpg

Lähiakoina kannattaa muuten kurkkia meidän blogia useampaankin otteeseen, kun entisöintihommat lisääntyvät näin kevään mittaa, kuten myös postauksetkin kyseisistä. Pysykää siis kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti