keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lopuksi

Hei taas, piiitkän pitkän tauon jälkeen! Yhtäkkiä asuntomessutkin ovat hurahtaneet ohitse, ja olo tuntuu hieman tyhjältä mutta helpottuneelta. Messukiireissä emme tänne oikein mitään kerinneet kirjoittelemaan, sillä hoidettiin itse myös näyttelyhuoneiston esittely. Nyt on kuitenkin todella mahtavat fiilikset, kun kämppä saatiin kokoon ja itse messut kunnialla läpi. Mieleen jäi päällisin puolin suuret määrät positiivista palautetta sekä ihmisten kiinnostuneisuus entisöityjä kalusteita kohtaan, vaikka samoja juttuja saikin tahkoa läpi ihan joka päivä :-) Mielenkiintoa herättivät erityisesti vanhoista ovista tehdyt sängynpääty ja ruokapöytä, sekä hyvät tilanjakoratkaisut!

Nyt, kun asunto on purettu, myymme osan kalusteista pois. Jotkut ovat jo löytäneet omistajansa messujen aikana, mutta tori.fi:n kautta voi ostaa loput tavarat. Tässä siis kuvat vielä myytävistä kalusteista, linkistä pääsee suoraa myyntisivulle. Olkaa nopeita, osa on saattanut jo mennä!

 photo tyoumlpoumlytauml4_zps3415551f.jpg

Työpöytä
Artekin tuoli


 photo pellavilla_zps5b275ec8.jpg

Sohva


 photo koomixi_zps38f354ce.jpg

Kenwoodin kmix kahvinkeitin


 photo Laatikko3of3_zpsa1fdeccf.jpg

Armeijan vanha elintarvikelaatikko


 photo poumlytaumltuolit_zps79d422b2.jpg

Keltaiset pinnatuolit
Ruokapöytä


 photo hylly_zps859002c4.jpg

Ikean Bestå -kaapisto


 photo sohva2_zps37fbf5d0.jpg

Villamatto


Siinä olisi kaikki myynnissä olevat tavarat!

Kiitokset vielä ihan jokaiselle, jotka tekivät Brand New Oldiesin näyttelyhuoneistosta mahdollisen. Etenkin suunnittelijalle Mari Varoselle, Jyväskylän kaupungille, sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme Pislalle, Starkille, Viherlandialle, Kangaspartille, Verhoilu Pellavillalle ja Gigantille. Yhdessä saatiin toteuttaa tämä upea projekti, josta emme voisi olla yhtään enempää ylpeitä. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti